TRX - INTRODUKTION

I dag har jeg valgt at invitere Louise til at skrive et gæstelindlæg på min blog 🙂

Louise er en af mine tidligere klienter, som ikke bare vil fortælle om hendes 7 ugers kostforløb hos mig, i 2014, men også om hele hendes livsstilsomlægning og hvor hun står i dag. <3 


Gæsteindlæg om kostvejledningsforløb ved Augusta Schade

Skærmbillede 2016-05-12 21.15.52

Jeg hedder Louise, er 23 år og bor i Aalborg. Jeg blev i januar 2016 uddannet pædagog, og arbejder nu som skolepædagog. Min fritid bruger jeg på styrketræning, yoga, svømning og diverse hold i fitness. Derudover har jeg bloggen sunderevalg.dk.

Min motivation kom efter jeg så billeder af mig selv fra en rejse jeg havde været på, og tænkte: “det der, det har jeg ikke lyst til nogen skal se..”  Efter denne øjenåbner besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget og at jeg ikke ville leve det liv mere som jeg havde gjort inden. Jeg besluttede mig i februar 2014 for at jeg ville tabe mig 20 kg. Jeg havde ikke noget mål om hvor hurtigt jeg ville tabe mig, eller hvordan jeg ville gøre det. I oktober 2014 havde jeg tabt mig ca. 13 kg og vægten havde stået stille siden sommeren. Her besluttede jeg mig for, at få hjælp fra en kostvejleder.

Jeg startede mandag den 20 oktober 2014 på en 7 ugers kostplan hos Augusta Schade, og vejede 67,7 kg da forløbet startede. På de 7 uger jeg var under vingerne på Augusta tabte jeg 3 kg og 16,5 cm. Selvom tre kg ikke er meget kunne jeg se en kæmpe forskel på min krop, men det vigtigste var at jeg fik etableret nogle sundere vaner i min hverdag.

Skærmbillede 2016-05-12 21.11.02 FullSizeRender

Da jeg bor i Aalborg og Augusta på dette tidspunkt boede i København foregik vejledningen over mail og sms. Jeg modtog ca. 2-3 ugers kostplan af gangen, og kunne frit vælge hvilke jeg ville bruge i hvilken uge. Hver dag indeholdte morgenmad, formiddagssnack, frokost, eftermiddagssnack, aftensmad og aftensnack. Til hvert måltid var der angivet næringsindhold og der var vedlagt opskrifter til hvert måltid. Derudover indeholdte måltiderne stort set det samme antal kcal., så det var nemt at bytte rundt på opskrifterne så de passede ind i ens hverdag.

Skærmbillede 2016-05-12 21.12.01 Skærmbillede 2016-05-12 21.10.12

Jeg er som person en som synes det bliver utrolig kedeligt at spise det samme hver dag, og derfor passede Augustas kostplaner perfekt til mig, da de var utrolig varieret og altid indeholdt spændende retter.

Jeg var som tidligere nævnt på et syv ugers forløb hos Augusta i efteråret 2014. Jeg benytter stadig, her halvandet år efter, mange af hendes opskrifter fra kostplanerne. De har givet mig mulighederne for nogle sundere valg i min hverdag, og har været med til at jeg kan vedholde mit vægttab.

For mig fungerede det rigtig godt at være på kostplan. Hvert måltid var planlagt for mig, og det eneste jeg skulle gøre var at handle og lave maden, og ikke tænke over hvad jeg skulle have. Derudover fungerede det rigtig godt for mig, at jeg kunne bytte rundt på de forskellige måltider, så de passede til hvordan min dag så ud.

Skærmbillede 2016-05-12 21.09.38 Skærmbillede 2016-05-12 21.09.20

Jeg synes at Augustas kostplaner uden tvivl var pengene værd, da det giver en så meget mere end kostplaner for x antal uger. Træning og sund kost fylder rigtig meget i min hverdag. Mit fokus lægger på at finde de sundere valg i hverdagen, men samtidig også nyde de mere usunde ting engang imellem.

Træning fylder rigtig meget af min hverdag, og jeg træner næsten hver dag. Når man vælger at leve på denne måde, hvor træning og sund kost er så stor en del af ens hverdag, så kan man ikke undgå at der kommer uforstående reaktioner fra andre. Jeg har været så heldig, at have en familie som har støttet mig 100 % i min livsstilsændring. Dermed ikke sagt at jeg ikke har fået kommentarer omkring, om jeg ikke brugte lidt for meget tid på træning. Min omgangskreds har generelt bare reageret positivt på det, og også være utrolig støttende. Som med min familie, kommer der da også nogen gange kommentarer om, at jeg skal slappe lidt af med træningen.

Skærmbillede 2016-05-12 21.10.46 Skærmbillede 2016-05-12 21.12.01

Jeg tror at grunden til jeg ikke har oplevet så store negative konsekvenser af dette, er at jeg altid har formået at finde en balance i det hele.

Mange hilsner @Louisenielsen92

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRX - INTRODUKTION